Touch for Health
Tekst

Integratie én verdieping

5 Lessen Basis

Over deze training

Al het geleerde van Touch for Health herhalen en integreren. Houdingsanalyse, 42 spieren in een praktische volgorde testen, voeding testen en nog een aantal puntjes op de i zetten. + 3 Praktijkdagen.

 

Elke trainer geeft zijn eigen invulling aan de praktijkdagen en bepaalt dus zijn eigen volgorde. De volgorde in de online leeromgeving is gebaseerd op de thema’s zoals ze beschreven stonden in het bruine boek. Waarbij een logische volgorde aangehouden is qua leervolgorde. In Touch for Health 4 worden er geen spieren meer behandelt.

Nu gaat het om een totaal overzicht. 

 

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van video’s en afbeeldingen. Omdat alle cursisten het blauwe boek in hun bezit hebben, zal er ook gebruik gemaakt worden van afbeeldingen uit het blauwe boek ter ondersteuning. Wanneer je als cursist het blauwe boek niet in je bezit hebt, wordt je verzocht dit aan te schaffen.

 

In deze online leeromgeving krijg je het 310 bladzijden tellende cursusboek ‘Het nieuwe Touch for Health handboek’ aangeboden in de betreffende lessen. Zo verzamel je door de lessen heen een compleet en waardevol Touch for Health boek.

 

Dit boek is eigendom van TOPKI en wordt alleen via de online leeromgeving topki-online.nl verspreidt. Niets uit deze leeromgeving mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande toestemming van TOPKI.

 

Wij danken Ingrid van Niekerk hartelijk voor het overdragen van alle rechten van ‘Het nieuwe Touch for Health handboek’ aan TOPKI. Zowel Ingrid van Niekerk als TOPKI hebben Inge Burgerhof toestemming gegeven om dit boek te verwerken in deze online leeromgeving.

 

Namens Team TOPKI wensen wij jou veel plezier met je voorbereiding of verdieping van Touch for Health 4 via deze online leeromgeving en een leerzame tijd met dit mooie materiaal.

Inge Burgerhof

 

Naar inhoudsopgave

Touch for Health

Het Touch for Health 4 systeem

Veel herhalen, verdiepen, integreren en 42 spieren toepassen in een volgorde die praktisch is én een paar nieuwe items

Touch for Health

Correctiemethoden TfH4

Het evenwicht herstellen tussen de emoties die zijn gekoppeld aan de 5 elementen

Touch for Health

Correctietechnieken TfH4

Video over het ontstaan van acupunctuurpunten.

De houdingsanalyse, met afbeeldingen en een video.

Touch for Health

Diverse technieken TfH4

Technieken om voeding te testen

Touch for Health

Extra

Afbeeldingen, site's en video's

Pen
>